Δεν είναι μονάχα η γεύση που καθιστά το φαγητό ωραίο. Για να κερδίσει την εντύπωση το πιάτο σας πρέπει να συνδυάζει την απόλαυση της γεύσης με το σωστό σερβίρισμα. Ο αξιολογητής προτού γευτεί το φαγητό θα το κρίνει με βάση την εικόνα του. Οπότε προκειμένου να εξασφαλίσετε θετικά σχόλια πρέπει κατά κάποιον τρόπο να "στολίσετε" το πιάτο σας. Παραδείγματος χάρη, η μακαρονάδα που μου σερβιρίστηκε σήμερα δεν μπορούσε παρά να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
8 σχόλια :
χαχαχα
όταν η σάλτσα "μιλάει"..!
καλοφάγωτη :)
Καλησπέρα Ευρύνοε.
Οι αναρχικές μακαρονάδες είναι η αδυναμία μου :D
Γεια σου Crux με την arte de manger σου!
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟΥ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ.."ΣΤΟΛΙΣΜΟ" ΤΟΥ!
ΧΑ ΧΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Crux!
Γεια σου Χρωματιστή.
Σπεσιαλιτέ το πιάτο, πεντανόστιμο.
Η σωστή τροφή για κάθε επαναστάτη :D
Γεια χαρά σκαλιστήρι.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως το στόλισμα κρατάει για λίγο. Όσο χρειάζεται πάντως πριν καταβροχθιστεί η μακαρονάδα.
κρατάς την σάλτσα ως έχει και την επόμενη φορά όταν βράζουν τα μακαρόνια να προσθέσεις και μελάνι σουπιάς.
το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει
Καλημέρα Τίκτε.
Πρώτα το μελάνι για να μαυρίσει και να έχουμε φόντο και μετά τη σάλτσα.
Δημοσίευση σχολίου