4 Αυγούστου 2010

Μαζική εκτέλεση.

Πρώτα κατασκευάστε προπαγάνδα και προσχήματα. Έπειτα στήστε μας όλους με τη σειρά. Έναν έναν προσεκτικά μη ξεφύγει κανείς. Αφού μας εκτελέσετε διαβάστε το τρομοκρατικό παραμυθάκι σας απ΄το γυαλί έτσι ώστε να πείθει. Εξασφαλίστε το μονοπώλιο της "ενημέρωσης" και υποκριθείτε τους θλιμμένους συναδέλφους ή και συμπολίτες μετά το χαμό. Θα φανεί αληθινό.
Εξάλλου εσείς είστε οι μέντορες του κόσμου. Οι σοφοί παντογνώστες γεμάτοι με κύρος και αμεροληψία! Κρυμμένοι πίσω από κομψές γραβάτες. Καλυμμένοι κατέχοντας εξουσία δράστη, μάρτυρα, ενόρκου και δικαστή. Μια εξουσία η οποία προτού λίγο γλιστρούσε απ΄τα χέρια σας αλλά την κρατήσατε και τώρα ανασαίνετε με ανακούφιση, προσωρινά όμως.
Σε λίγη ώρα θα χαθεί μια για πάντα. Ή θα την αφήσετε οικειοθελώς απ΄τα χέρια σας είτε θα πέσει κάτω μαζί μ'αυτά. Όλο και περισσότερος κόσμος αντικρίζει τη γελοιότητα που κρύβεται πίσω απ΄τα σοβαρά αναστήματά σας. Όλο και περισσότεροι μυρίζουν τη βρώμα που κρύβεται πίσω απ΄τις ακριβές κολόνιες σας. Έτσι λοιπόν όταν θα σβήνετε μια φωτιά θα ανάβουν δυο. Θα βάζετε ένα φίμωτρο και θα ανοίγουν δέκα στόματα. Θα παίρνετε ένα κεφάλι και θα φυτρώνουν εκατό. Όσες περισσότερες ζωές στερείτε τόσο περισσότερη οργή θα αποκτούμε. Ώσπου κάποια στιγμή ο θυμός θα γίνει χείμαρρος και θα σας καταπλακώσει. Είναι θέμα χρόνου και μόνο ανεγκέφαλοι λογοκριτές και λαοπλάνοι. Το ξέρετε αλλά δεν λέτε να το παραδεχτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :