9 Μαΐου 2010

Κάτι Βρωμάει. (Δείτε πάλι, πολύ σημαντικό.)

Στην ιστοσελίδα της ζούγκλας υπάρχει μια φωτογραφία η οποία υποτίθεται ότι δείχνει όλους τους δράστες. Στην πραγματικότητα οι δύο απ΄αυτούς δεν φαίνονται. Επίσης μετά από ώρες πρόσθεσαν ακόμη ένα βελάκι το οποίο στην αρχή δεν το είχαν. Από τέσσερα λοιπόν τα βελάκια γίνανε πέντε. Αν προσθέσει κανείς και τους δυο δράστες με τα χειρουργικά γάντια που δεν φαίνονται σε αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι στημένοι πίσω από τον άσπρο στύλο έχουμε άθροισμα επτά ! Το θέμα είναι ότι οι τέσσερις απ΄τους επτά έχουν τελείως διαφορετική ενδυμασία. Συγκεκριμένα οι δυο που είναι ντυμένοι στα μαύρα(πίσω απ΄το στύλο) και φοράνε χειρουργικά γάντια είναι πλήρως καλυμμένοι(1). Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν-αυτήν που φοράει τη καφέ στολή και την αντιασφυξιογόνα μάσκα(2). Ένας ακόμη φαίνεται να έχει αντιασφυξιογόνα μάσκα και από πάνω περασμένη κουκούλα, και αυτός-αυτή με καφέ στολή(3). Τη φωτογραφία(3) έβγαλα από freeze στο βίντεο, το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται δεξιά του χειριστή της κάμερας και διαφαίνεται μονάχα στιγμιαία στο βίντεο. Στις φωτογραφίες των δραστών δεν έχει μπει ακόμα, το γιατί δεν το ξέρω, αδυνατώ να πιστέψω πως ολόκληρη δημοσιογραφική ομάδα δεν είδε κάποιον που εγώ είδα. Το άγνωστο και το παράλογο επίσης είναι τα κριτήρια με τα οποία έχουν βάλει βελάκια πάνω απ΄τους ανθρώπους και το πως είναι δυνατό να προσθέτουν μετά από ώρες βελάκια. Επίσης ο τίτλος "οι δράστες της τραγωδίας" και όχι ο τίτλος "μερικοί από τους δράστες της τραγωδίας" είναι από μόνος του τελείως λανθασμένος για να μην πούμε εγκληματικός.

Εδώ η φωτογραφία της Ζούγκλας, μαζί με το βελάκι που προστέθηκε μετέπειτα(γράφω νέο δίπλα).

Υπάρχουν κι άλλες διαφορές μεταξύ "καλυμμένων" και "ακάλυπτων".
Οι εξοπλισμένοι παίρνουν διαφορετικό δρόμο(4) ενώ οι άλλοι τρεις ακολουθούν την κατεύθυνση της πορείας, χωρίς να είναι μέσα σ΄αυτήν(5).

Το γεγονός αυτό καθαυτό ότι οι άνθρωποι στην τελευταία φωτογραφία φοράν μάσκες ή ότι ο ένας φοράει κουκούλα δεν μπορεί να συνεπάγεται με το ότι είναι εμπρηστές.  Στη φωτογραφία της Ζούγκλας(μετά την τρίτη εικόνα) είναι οι μόνοι που μπορούν να μοιάζουν με εμπρηστές μιας και είναι οι μόνοι που φαίνεται να έχουν μάσκες. Δείτε όμως και μια άλλη στιγμή από freeze για να καταλάβετε ότι πολύς κόσμος κυκλοφορεί με μάσκες εξαιτίας των πλέον κατάμεστων με χημικές ουσίες και πολύ ανθυγιεινών διαδηλώσεων.
 Βλέποντας τη γενική εικόνα διαπιστώνει κανείς ότι τουλάχιστον τα τρία απ΄τα τέσσερα άτομα στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας της ζούγκλας, δεν μοιάζει να διαφέρουν με τον υπόλοιπο κόσμο,φοράνε απλώς μια μικρή άσπρη μάσκα και τα πρόσωπα τους είναι διακριτά σε αντίθεση φυσικά με τους άλλους τρεις στη φωτογραφία τέσσερα, οι οποίοι είναι κρυμμένοι απ΄την κορφή ως τα νύχια.
Μονάχα ο ακριανός στα δεξιά εμφανίζει ομοιότητες επειδή δείχνει περισσότερο καλυμμένος και κρατάει κάτι στο χέρι που μπορεί να είναι βαριοπούλα.


Στη ζούγκλα λένε ότι πρόκειται για βαριοπούλα όμως σε φωτογραφία στο freeze φαίνεται μόνο ένα ξύλο, το οποίο παρεμπιπτόντως-στη πρώτη φωτογραφία-μοιάζει με βαριοπούλα επειδή κρύβεται απ΄τη πλάτη μιας γυναίκας.
Αντιθέτως μάλιστα, αυτό που κρατάει ένας απ΄τους τρεις καλυμμένους(γάντια και αντιασφυξιογόνα μάσκα) και που εβγαλα πάλι απο freeze, υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να είναι βαριοπούλα.

 Που θέλω να καταλήξω ?
Απλώς είναι αφύσικο τρία άτομα που είναι ντυμένα NASA και τρία άτομα που είναι ακάλυπτοι να συνεργάζονται. Οι τρεις καλυμμένοι είναι σίγουρο ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την "αποστολή" τους.
Όσον αφορά το άτομο με το ξύλο και τον διπλανό του, μοιάζουν περισσότερο με φασαριόζους(γι΄αυτό και ακολουθούν την πορεία ξυστά απ΄αυτήν) παρά με προδιαθετειμένους δολοφόνους(οι οποίοι διαφέρουν παντελώς στο ντύσιμο και κατευθύνονται προς αντίθετη μεριά προσπαθώντας να χαθούν απ΄την κοινή θέα.

6 σχόλια :

Ευρύνοος είπε...

Μα έτσι ακριβώς είναι πάντα..
ολίγοι που έχουν διαταχθεί να κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες όπως ο θάνατος των εργαζομένων στην Μαρφιν, έχουν εκπαίδευση και γνωρίζουν πολύ καλά τι να πράξουν..
γι αυτό και φορούν ρούχα που θα βοηθούσαν σε περίπτωση ντου, να ξεχωρίζουν απο το πλήθος και να προστατευτουν..

τέτοια έχουμε δεί και θα ξαναδούμε πολλές φορές..

δυσυτχώς..

tiktos είπε...

τυχαίο;

Crux είπε...

Καλησπέρα Ευρύνοε.
Το θέμα είναι ότι για να αποφευχθούν οι υποψίες θα υπάρξουν συλλήψεις. Μπορεί να φορτωθούν τις κατηγορίες άτομα που δεν διέπραξαν το έγκλημα. Κάτι τέτοιο προμηνύει η φωτογραφία της Ζούγκλας. Δυστυχώς απ΄τη στιγμή που ο Έλληνας καταπίνει τα πάντα αμάσητα, τέτοιου είδους προπαγάνδες θα πιάνουν τόπο.

Crux είπε...

Τίκτε αμφιβάλλω αν ο Χρυσαυγίδης θα πάρει στα σοβαρά την καταγγελία του Ριζοσπάστη. Εξάλλου τον τελευταίο καιρό η εφημερίδα απαξιώθηκε από εκπομπές όπως της Στεφανίδου, για το λόγο ότι δεν είχε πρωτοσέλιδο τους νεκρούς αλλά την πορεία. Λες και είναι αναγκασμένος να βάλλει ίδιο πρωτοσέλιδο με τις άλλες εφημερίδες...
Σχετικά με τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα, αν τα μελετήσουμε εξατομικευμένα και θεωρήσουμε ότι πρόκειται για προβοκάτσια θα μας πουν χαζούς. Αν όμως μελετήσουμε συνολικά τις συγκυρίες καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να είναι τυχαίο.

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Άντε καλέ! Ολα τυχαία ειναι..
Κι αυτός ο παλιοριζοσπάστης
Να μην εκμεταλλευτεί τρεις νεκρους !! Αίσχος Τι σου ζητάνε ρε!αίμα σου ζητάνε..

Crux είπε...

Καλησπέρα Ελίτσα.
Πράγματι έτσι σκέφτεται ο αφελής και μικρόνους Έλληνας. Όλα τυχαία... και όλα θέλουν λίγη σκέψη, λίγη ανάλυση, λίγο ψάξιμο. Αυτό φυσικά γιατί είμαστε ξεφτέρια και τα αντιλαμβανόμαστε όλα κατευθείαν...