9 Μαΐου 2010

Προβοκάτσια και ποδηγέτηση. (Διαβάστε το)

Ακούγοντας ότι ένας φανατισμένος αντιεξουσιαστής έκαψε μια τράπεζα θα σχηματίζαμε στο μυαλό μας την εικόνα ενός νέου προφανώς που φορά κουκούλα και μαντίλα. Ενός ανθρώπου που βρέθηκε στο δρόμο ακολουθώντας την πορεία και θύμωσε εκείνη τη στιγμή με τους υπαλλήλους που εργάζονταν παίρνοντας την αυθόρμητη απόφαση να ρίξει μολότοφ. Έναν άνθρωπο τέλος πάντων απ΄τους συνηθισμένους εμφανισιακά που βλέπουμε να εμπλέκονται με την αστυνομία. Δεν νομίζω κανείς να φανταζόταν άτομα με ειδικές στολές που τους καλύπτουν πλήρως, με γάντια και με τέτοιου είδους αντιασφυξιογόνες μάσκες! 
Εμφανίζονται ξαφνικά, χτυπάνε σαφώς προσχεδιασμένα και εξαφανίζονται φεύγοντας αντίθετα και πλάγια απ΄την πορεία. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε αυτούς που έκαψαν την τράπεζα.
 
























 Προφανώς θα έχουν το λόγο τους τα κανάλια που δεν τους έδειξαν ακόμη. Ίσως πολύς κόσμος να καταλάβει ότι αυτά τα άτομα περισσότερο με πληρωμένους δολοφόνους-προβοκάτορες-μοιάζουν παρά με αντιεξουσιαστές. Κάποια θύματα όμως θα βρει σίγουρα η ΕΛΑΣ για να τους φορτώσει τα εγκλήματα αυτών εδώ. Έτσι θα κλείσει και αυτό το θέμα και οι διαδηλώσεις θα παραμείνουν στιγματισμένες.








1 σχόλιο :

Crux είπε...

Τίκτε σου απαντώ εδώ γιατί κατα λάθος σχολίασες στο άλλο κείμενο.
Η ενδυμασία τους φανερώνει οργανωμένο έγκλημα. Στη ζούγκλα δείχνει και άλλους δυο αλλά μου φαίνεται ότι έχει γίνει λάθος γιατί έχουν εντελώς διαφορετική πορεία,είναι ακάλυπτοι,ο ένας μάλιστα φοράει πουκάμισο, και προχωράνε μαζί με την πορεία. Προφανώς κάποιος ηλίθιος δημοσιογράφος θα είδε τις μικρές άσπρες μάσκες που φορούσαν για τα δακρυγόνα και θα τους πέρασε για τρομοκράτες. Ο περισσότερος κόσμος πλέον πάει στην πορεία με μικρές άσπρες μάσκες, στο βίντεο μάλιστα φαίνεται.
Απορώ όμως τι πλεκτάνη υπάρχει πίσω από αυτή την ενέργεια....
Πάντως με τις μάσκες που φορούσαν ήταν ικανοί να μπούνε οι ίδιοι μέσα στην τράπεζα και να τους κάψουν εν ψυχρώ. Έχουμε να κάνουμε αδιαμφισβήτητα με σχεδιασμένη δολοφονία.