24 Μαρτίου 2010

Ανθελληνίζοντας ακατάπαυστα.

Γιορτάστε σκλαβωμένοι τη λευτεριά σας.Καταντήσατε αηδία.
Φτάνει το τέλος σας και γιορτάζετε την αρχή σας.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Δωρεάν ελπίδες και οράματα. Μεγάλη προσφορά μόνο για μια μέρα.
Θα τα παραλάβετε απ΄τη μεγάλη επίδειξη ισχύος και βλακείας.
Θαυμάστε το τέκνο σας, θα κοιτάξει κατάματα ένα μάτσο βολεμένων, εκεί στα δεξιά του.
Χτυπώντας τα πόδια του σε ρυθμούς υποταγής.


Σας έμαθα και δε με γελάτε.Υποκρίνεστε οι ίδιοι στα παιδιά σας.Προπαγανδίζετε και φανατίζετε.Το μαρτύρησαν τα παιδόπουλα σας με τις ανθρωπιστικές απόψεις τους : Βόμβα στην Άγκυρα, μια μέρα άσυλο και καλάζνικοφ για τους μετανάστες. ΟΥΣΤ!!!! 
Ούστ από εδώ άμυαλα στρατιωτάκια.Μακριά μου.
Κάλλιο ανθέλληνας παρά βάρβαρος. 
Πας μη έλλην άνθρωπος, ιδού η κατάντια μας.
Ξέρω,ξέρω δεν ευθυνόμαστε εμείς.Ευθύνονται Τούρκοι,Σκοπιανοί,Γερμανοί,Αλβανοί,Πακιστανοί,Εβραίοι και πάει λέγοντας.

Καλό πανηγύρι.Γιατί οι στρατιωτικές-φασιστικές παρελάσεις του Μεταξά δεν είναι τίποτα άλλο από πανηγύρια.

12 σχόλια :

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Τι να πώ εγώ;
Όλα για "γέλια",δεν ξέρω που θα βγεί αυτό.Και ντρέπουμαι
και ζητώ συγνώμη..αλλά δεν ξέρω σε ποιόν.

Καλό απόγευμα Crux

Crux είπε...

Για γέλια και για κλάματα ελίτσα.
Μακάρι να΄ξερα κι εγώ που βγάζει.
Αδιέξοδο αισθάνομαι και βλέπω.
Το μικρόβιο περνάει από γενιά σε γενιά και λίγοι τολμούν να αμφισβητήσουν.
Όσο η νοοτροπία της ανωτερότητας,του εθνικισμού και του εγωκεντρισμού διατηρείται και υιοθετείται στους επόμενους το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γινόμαστε όλο και χειρότερα.

Καλό σου απόγευμα ελίτσα.

Ανώνυμος είπε...

Crux, εγώ θέλω να σου πω ότι πραγματικά θαυμάζω την ευρηματικότητα του μυαλού σου. Γιατί δεν συμφωνώ σε όλα όσα λες αλλά μ'αρέσει ο αυθορμητισμός και η ορμητικότητα σου.

Ανώνυμος είπε...

μα τι μαλακιες γραφετε..........

λογικη Συριζα................


παναγιωτης
πρωην συνασπιστης

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ανώνυμε
Το ξέρω.. εκεί φτάσαμε..

Δεν μας λές κι'εσύ τις δικές σου;
σαν πρώην..τα βλέπεις ακόμα ωραία;

Ελιά πρώην ΚΚΕ

ΣΠ είπε...

"Πρώην" Συν, "πρώην" ΚΚΕ, δηλαδή νυν ανανήψαντες και βολεμένοι αστοί ή κάτι παραπέρα; Όλοι αυτοί οι πρώην προοδευτικοί έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει αυτό το έκτρωμα, η σύγχρονη αποκρουστική και άθλια κοινωνία. Μέσα βάζω και τη γενιά μου, αυτήν της Μεταπολίτευσης, που κάποτε θεωρήθηκε η πιο ριζοσπαστική και προωθημένη μεταπολεμικά, αλλά αφού έπιασε τα πόστα και συμβιβάστηκε είδαμε τα αποτελέσματα και την κατάντια της. Βέβαια, ουδέποτε η ορθόδοξη ή η ρεφορμιστική αριστερά αποτέλεσαν μια πραγματικά ριζοσπαστική δύναμη με εξεγερσιακό χαρακτήρα και επαναστατική προοπτική.
Από τα τέλη της δεκαετίας του '70, όταν τα πανεπιστήμια ήταν πραγματικά κόκκινα, πάντα ακολουθούσαν και φρόντιζαν με την πολιτική και τακτική τους να γίνουν το ανάχωμα του συστήματος, ενσωματώνοντας, και απονευρώνοντας ό,τι πιο προοδευτικό πήγαινε να προβάλλει. Παρά τα όσα λέει το τραγούδι "τα καλύτερα παιδιά" ποτέ δεν κουράζονται και ποτέ δεν γυρνάνε σπίτι!!! ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ.

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Βολεμένη αστή εε!
Αυτές τις εκφράσεις τις έφαγα στη μάπα χρόνια απ'όλους που έπαιζαν με τα όνειρά μου.
Ομολογώ πως τίποτα δεν έγινε απ'οτι ονειρευόμουν..
εσύ πρώην και νύν και εσαεί Ελευθεριακέ κατάφερες τίποτα;
Ούτε βολεμένη είμαι (δεν ήθελα)Ούτε αστή..παλιάτσος είμαι, αλλά μπορώ να βγάζω σ'αυτούς τη γλώσσα.
Το μόνο που κατάφερα..

Crux είπε...

@ Ανώνυμε ουδέποτε έγινα πρεσβευτής κομματικών ιδεών και ουτε σκοπεύω.Η λογική δεν ξέρω αν είναι Συριζα,κκε ή οτιδήποτε άλλο.
Ό,τι αισθάνομαι και νομίζω το γράφω και απο εκεί και πέρα μπορείς να το σχολιάζεις είτε με επιχειρήματα και πολιτισμένη συζήτηση είτε με μία λέξη η οποία σε απαλλάζει απο διαλόγους.

Crux είπε...

Καλησπέρα σου Χρωματιστή.Χαίρομαι πάνω απ΄όλα που εκτιμάς τις απόψεις μου παρά τις όποιες διαφωνίες.Αν υπάρχει κάποια ελπίδα για αλλαγή αυτή θα προκύψει από γόνιμη και εύθυμη συζήτηση.
Καλή συνέχεια :)

Crux είπε...

@ΣΠ Το βόλεμα σε καμιά περίπτωση δεν έχει να κάνει με τα κομματικά πιστεύω.Το να ισχυρίζεσαι ότι κάποιος είναι βολεμένος και καλοθρεμμένος μόνο και μόνο λόγο των πολιτικών του απόψεων είναι ανόητο.
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι ο άνθρωπος αλλάζει όταν γεύεται το μέλι.Ανεξαρτήτως των πιστεύω του φυσικά.Η εξουσία είναι ελκυστική για οποιονδήποτε εξίσου.Δεν μπορείς να κατηγορείς μόνο τους αριστερούς ή τους δεξιούς γι΄αυτό.

Αντίλογος είπε...

Ενα απο τα προβλήματα είναι και αυτο. Η ταμπελα που μπαινει στις αποψεις. Λογική Σύριζα, λογική ΚΚΕ, λογική δεν ξερω και εγω τι. Δεν μπορεις να μιλας χωρίς να σε ενταξουν καπου. Δεν μπορεις να μείνεις μακρυα απο τις ομπρελες. Λες και τα αυτονόητα αποτελούν θέσφατα του εκαστοτε ρεύματος. Θα συμφωνήσω μαζί σου Crux τόσο με την αναρτηση για τη γελοιότητα που ζούμε, όσο και για το μέλι της εξουσίας. Δεν έχει ιδεολογικό υπόβαθρο ουτε διαχωρισμους. Για αυτό και μπροστα στην ενδεχόμενη απωλεια ενώνει..

Crux είπε...

@Αντίλογε αυτή η μανία της ένταξης και το παραλήρημα των εγγεγραμμένων στις λίστες όταν συναντάν ανεξάρτητες προσωπικότητες είναι πολύ λυπητερό.
Ακόμα περιμένω απ΄το φίλο μας τον Παναγιώτη απάντηση με τεκμήρια και λιγάκι πιο αρμόζουσα γραφίδα αν είναι δυνατόν,αν και η έκφραση πέρα απ΄τις τυπικότητες δεν μας ενοχλεί πολύ.