1 Νοεμβρίου 2009

Ποιοι είναι αγωνιστές ?

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αγωνιστες, ειναι οσοι προσπαθησαν και προσπαθουν
Γιατι?? για το περιβαλλον ,ωστε ναχουμε υγεια, για να μαθουν γραμματα για να μην παρεξηγουν τις ..ανθρωπινες αξιες, οσοι εργαζονται ,γνωριζοντας πως εχουν δικαιωματα αλλα κι υποχρεωσεις, οσοι σεβονται το χρωμα ,τη θρησκεια την διαφορετικοτητα του διπλανου,οσοι δεν αφηνουν να τους κοροιδευουν,οσοι διαμαρτυρονται με ηθος οσοι ειναι παντα αισιοδοξοι.

Crux είπε...

Συμφωνώ σε μερικά πράγματα μαζί σου σε άλλα όμως διαφωνώ.Σχετικά με τις υποχρεώσεις : oι απεργοί ποτέ δε ζήτησαν παράλογα πράγματα.Όπως λέει και το τραγούδι ζητάνε τα στοιχειώδη,ανθρώπινες δηλαδή συνθήκες εργασίας.Στα εργατικά ατυχήματα έχουμε πρωτιά και δεν είναι τυχαίο.Αυτή η κοινωνία μας μαθαίνει να υποτασσόμαστε και να υποχωρούμε.Όποιος λοιπόν υπερασπίζεται τα δικαιώματά του είναι αγωνιστής.
Επαναλαμβάνω μια απεργία δεν γίνεται ποτέ για χαζό λόγο.Απλώς η τηλεόραση έχει το τρόπο της να ρίχνει την ευθύνη στους απεργούς και ποτέ στα αφεντικά που τους εκμεταλλεύονται.Όλος ο κόσμος που εργάζεται αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις,λίγοι από αυτούς όμως έχουν δικαιώματα που εφαρμόζονται.

Crux είπε...

Βασικά νομίζω πως και εσύ εννοούσες το ίδιο.Απλώς ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση.Σε όλα τ΄άλλα είμαι απόλυτα σύμφωνος.