8 Σεπτεμβρίου 2009

Θες δεν θεεες.

Θέλεις δεν δεν θέλεις νεοέλληνα τα Σκόπια κάποτε ήταν Μακεδονία.Το πιο βόρειο μέρος της Μακεδονίας ήταν τα Σκόπια.


Ο εθνικιστικός ζήλος σου και ο εγωκεντρισμός σου δεν σου επιτρέπουν να αποδεχτείς κάτι τέτοιο.Σου αρέσει δεν σου αρέσει όσο περήφανος μπορεί να νιώθεις εσύ νιώθει και ένας Σκοπιανός.


Και μαλώνεις μαλώνεις συνεχώς σαν παιδάκι.Η Μακεδονία είναι ελληνική και αποκρίνονται και οι άλλοι η Μακεδονία ανήκει και στα Σκόπια.Βρίζεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας σαν πεντάχρονα. Λες και αν τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου.Θα ανέβει η ποιότητα ζωής και θα βελτιωθεί η οικονομία.Τζίφος νεοέλληνα,τίποτα δεν θα αλλάξει.

Αυτοί που ασκούν βέτο οι ίδιοι υποστηρίζουν τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις στα σκόπια.Αυτοί που μας το παίζουν υπερήφανοι Έλληνες, οι μεγάλοι επιχειρηματίες δηλαδή,καρφάκι δεν δίνουν για την ονομασία και για εσένα και τη χώρα σου.Ξέρεις νεοέλληνα πόσοι ελληνοεπιχειρηματίες δουλεύουν στα σκόπια?Γιατί δεν τα βάζεις με αυτούς?

Μάλλον μια καλύτερη ερώτηση : Γιατί θέλεις να τα βάλεις με κάποιον? Βάλ΄τα πρώτα με τον εαυτό σου νεοέλληνα και μετά με όλους τους άλλους.Μια είναι η αλήθεια για τα εθνικά ζητήματα : Δεν βοηθάνε το λαό,βοηθάνε τους λίγους και πλούσιους.Γιατί τους βοηθάνε?Γιατί με κάτι υποχείρια σαν και εσένα δεν κινδυνεύει η θέση τους.Στρέφουν τις ευθύνες στους Τούρκους,τους Αλβανούς,τους Σκοπιανούς,τους Γεωργιανούς,τους Ρώσους και σε όποιον άλλον θελήσουν.

Και αυτό επειδή εσύ νιώθεις νεοέλληνα ότι κάτι δεν πάει στραβά αλλά δεν ξέρεις τι πραγματικά είναι αυτό.Και για να βρεις τι φταίει ακούς αυτούς τους υποκριτές πατριώτες Έλληνα και δεν ακούς εμάς.

Άκουσέ μας έστω και για μία φορά :
Δεν ευθύνονται τα σκόπια για τη μιζέρια σου,ούτε και οι μετανάστες.Ευθύνονται αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους το κεφάλαιο,το χρήμα δηλαδή.Με αυτούς πρέπει να τα βάλεις.Με όλους τους νόμιμους εγκληματίες που ξεζουμίζουν κόσμο για να έχουν πιο μεγάλο κέρδος.Μόνο αν τα βάλεις με αυτούς θα υπάρξει περίπτωση να βελτιωθεί η ζωή σου.Είναι παράλογο να προσκυνάς αυτούς και να μισείς όλους τους Σκοπιανούς οι οποίοι το μόνο που ζητάνε είναι αυτό το όνομα.Δίνοντας το όνομα δεν χάνουμε κάτι.Ούτε ιστορία,ούτε τουρισμό ούτε τίποτα.Το θέμα είναι ότι δεν κερδίζουμε κάτι.
Ξεκαθάρισε τα πράγματα στο μυαλό σου νεοέλληνα και μάθε για τι αξίζει να αγωνίζεσαι.
Δεν είναι τα Σκόπια ο εχθρός σου αλλά τα παρακάτω αποβράσματα θέλουν να σε κρατήσουν φανατισμένο και αποβλακωμένο υπηρέτη της πατρίδος αλλά στην πραγματικότητα των συμφερόντων τους.Ωραία αντιμετώπιση για την ονομασία ΜΚΔ ΕΡΤ.Μπράβο σας συγχαρητήρια πολύ έξυπνη κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :