29 Οκτωβρίου 2012

2059 οροθετικές ιερόδουλες

Έχω μια απορία : Αφού δεν έχουμε δημοκρατία γιατί τόσο μεγάλο το ρεύμα αμφισβήτησης της;
Ένας τοίχος στην πόλη μου έγραφε "ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ" μ' ένα παρεξηγημένο κυκλωμένο άλφα από δίπλα. Κάποτε μου φαινόταν υπερβολικό, αλλά όσο εξωραϊσμένη κι αν είναι μια ολιγαρχία δεν αργεί ν' αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπό της.


Άκυρη παραπομπή
Αρθρο 120, Παράγραφος 4
 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

4 σχόλια :

humanity είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΣΟΥ "ΤΣΙΜΠΩ" ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Όταν η τριπλέτα της εξουσίας (νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική) δεν κάνει τη δουλειά της, κι όταν ο τέταρτος φορέας (επιχειρηματικός τύπος) κωφεύει, τότε κάποιος δημοσιογράφος θα αναλάβει να ξεσκεπάσει ένα οργιώδες σκάνδαλο συγκάλυψης οικονομικών ατασθαλιών...

Crux είπε...

Γεια σου σκαλιστήρι,

ο δίσκος των δημοσιεύσεων είναι ελεύθερος, τσίμπα ό,τι θες :D

Crux είπε...

Καλησπέρα-καλημέρα Δείμε.

Είναι πάντως φοβερό το ότι δεν λέχθηκε οτιδήποτε για τη σύλληψη στα ΜΜΕ ( δεν παρακολουθώ τηλεόραση αλλά από συζητήσεις μ' άλλους αυτό συμπέρανα)

Φτάσαμε πλέον σε μια εποχή εκφασισμού των ΜΜΕ σε βαθμό που να ξαποστέλουν όσους κάνουν πραγματική δημοσιογραφία αλλά και πρωτόγνωρου εκφασισμού στην άσκηση πολιτικής για τα δεδομένα της μεταπολίτευσης. Και έχουμε δυστυχώς ακόμη να δούμε πολλά...