13 Νοεμβρίου 2011

Ζήτω η δημοκρατία

Ένας εκ των υπουργών μας. Τι όμορφος που είναι με το τσεκούρι. Και πάλι ζήτω η δημοκρατία!
Ελπίζω κει ψηλά να έχει σύννεφα και να μη μας βλέπουν οι πρόγονοι...


5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΛΘΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ

Crux είπε...

Εσείς του ΛΑΟΣ με συνθήματα επικοινωνείτε ;

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τσεκούρι, γραμματέας της ΕΠΕΝ, σε λίγο θα κάνει και δήλωση φιλοφροσύνης προς την "επανάστασιν".

Crux είπε...

Καλησπέρα Δήμε!

Νομίζω πως πολύ αξία του έδωσα του υποκειμένου με το τσεκούρι. Κρατώ πάντως τα λόγια του Καλαμούκη απ΄την ελληνοφρένεια :"Σε άλλες εποχές και συνθήκες θα ήταν αδιανόητο να συνυπάρξουν σε μια κυβέρνηση, «σοσιαλιστές», φιλελεύθεροι, δεξιοί κοινωνιστές με ακροδεξιούς." Η παθητικότητα του κόσμου - και συμπεριλαμβάνω και τον ίδιο μου τον εαυτό - είναι αυτή που με τρομάζει περισσότερο.

Σήμερα μας επισκέφθηκε ο Δημήτρης Παπαχρήστος και με μεγάλη μου θλίψη είδα κάποιους μαθητές να σηκώνονται αδιάφοροι για να φύγουν.
Έχουν αρχίσει τα μυαλά πολλών νέων να ταξιδεύουν σ΄ άλλους κόσμους και να χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα. Γιατί αν υπήρχε αυτή η επαφή θα υπήρχε και αντιδραστικότητα.

Χαίρομαι για την επίσκεψή σου. Έλειπες καιρό απ΄ τη μπλογκόσφαιρα. Μόλις πριν λίγες μέρες αντιλήφθηκα πως άρχισες πάλι να γράφεις. Σου είχα αφήσει πριν καιρό ένα μήνυμα στο e-mail. Ήθελα να ξέρω πως γίνεται να εκδώσω κάτι που έγραψα αλλά δεν μένει χρόνος για να βάλω και άλλες έγνοιες στο κεφάλι μου. Είναι αρκετά τα μαθήματα! Οπότε αναβάλλεται για μετά τις εξετάσεις...

Καλησπέρα :)