21 Οκτωβρίου 2011

Οι μασκαρεμένοι φασίστες

Αν βγάζατε τα κράνη θα φαίνονταν πίσω απ΄τις κόκκινες σημαίες οι φαλάκρες σας....

Αίσχος στα ΜΑΤ και στα δικηγοράκια-δημοσιογράφους του πράσινου γνωστού καναλιού.
Αίσχος και στην εγκληματική κυβέρνηση που εθελοτυφλεί.
Αίσχος και στα χουντικά απομεινάρια της Βουλής που εκμεταλλεύονται τους δημοκρατικούς θεσμούς για να φυτεύουν σαπίλα και πλάνη στα μυαλά μας.
Άκρως αηδιαστικοί...  


Και η παράσταση δεν έχει τέλος...





7 σχόλια :

humanity είπε...

ΝΑΙ,ΑΓΑΠΗΤΕΜΟΥ!Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ,ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΥΤΟ "ΑΙΣΧΟΣ"...

Crux είπε...

Καλησπέρα Σκαλιστήρι.
Όσα παρατράγουδα κι αν συμβαίνουν,όσες βίαιες συγκρούσεις και διενέξεις κι αν σημειώνονται δεν μπορώ να παραγνωρίσω τη δύναμη της διαδήλωσης. Σαφώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίστασης, άλλες μέθοδοι για να ασκήσουμε πίεση.
Κυβερνήσεις βέβαια σαν τις ελληνικές δεν τις αγγίζουν οι διαδηλώσεις κι ούτε πρόκειται η στάση τους ν΄ αλλάξει και να γίνει διαλλακτικότερη. Αλλά η διαδήλωση είναι αυτή που υπενθυμίζει στον κόσμο ότι έχει δικαίωμα να διεκδικεί και να απαιτεί κι ότι έχει δύναμη. Τρομάζω στη σκέψη και μόνο της ησυχίας μέσα σε μια τόσο ταραγμένη εποχή.
Στη συγκεκριμένη πολιτική περίοδο πιστεύω πως θετική αλλαγή μπορεί να υπάρξει μόνο με την εκδίωξη και την τιμωρία των πολιτικών. Αφού την τιμωρία αυτή δεν πρόκειται να επιβάλλει η διεφθαρμένη δικαιοσύνη, είναι υποχρεωμένος να την επιβάλλει ο λαός. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια επανάσταση, η οποία θα προκύψει προφανώς μέσα από μαζικές διαδηλώσεις.
Βέβαια, αυτό θα είναι μόνο η αρχή, καθώς στη σειρά για την ανάληψη εξουσίας περιμένουν ή καλύτερα παραμονεύουν αμέτρητοι διεφθαρμένοι.
Για να προεκτείνω τη σκέψη μου, πρέπει να ανταγωνιστούμε με άτομα και ταυτόχρονα με ιδέες αν θέλουμε οποιαδήποτε επαναστατική ενέργεια να έχει προοπτική. Διαφορετικά το μόνο που θα συμβαίνει στο πολιτικό προσκήνιο θα είναι η εναλλαγή προσώπων ή αν θες ηθοποιών.

Μεγαλύτερο πάντως εμπόδιο παραμένει η απουσία συλλογικότητας και η αμέτρητη διχόνοια που μας χαρακτηρίζουν. Εφόσον εκλείπει η αλληλεγγύη, οποιοσδήποτε τρόπος θα αναδεικνύεται άκαρπος.

Είπα λίγα παραπάνω αλλά θεωρώ πως η ριζική αλλαγή του σκηνικού απαιτεί μια σειρά μεταβατικών σταδίων. Από αυτά η επανάσταση, που γεννάται μέσα απ΄τη διαδήλωση είναι - για ΄μένα τουλάχιστον - το αρχικό. Υπάρχουν και άλλες ευρηματικές ιδέες για την έκφραση δυσαρέσκειας(και αντίστασης) και γνωρίζω ότι τις αναζητάς. Νομίζω όμως ότι όλες αυτές μόνο υποστηρικτικά μπορούν να λειτουργήσουν.

humanity είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ!ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ!ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ,ΕΝΝΟΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ,ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΔΑΦΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ 'ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΘΟΠΟΙΟ.

Crux είπε...

Πρόκειται περί παρανοήσεως λοιπόν!
Πρέπει να με έχει πειράξει το πολύ διάβασμα με συγχωρείς !

humanity είπε...

χαχα!ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΑΥΤΟ!ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

'κυβέρνηση που εθελοτυφλεί' λέτε. Ευγενικά το θέσατε. Δυστυχώς δική της αστυνομία είναι. Αλλιώς, αν δεν είναι υπεύθυνη η κηβέρνηση τότε έχουμε ανταρσία της αστυνομίας, δηλαδή τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα κι η κυβέρνηση μας το κρύβει. Δηλαδή, όπως κι αν είναι, η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη.

Crux είπε...

Καλησπέρα Δάφνη.

Αν μη τι άλλο εύστοχη η παρατήρησή σου! Έχεις απόλυτο δίκαιο. Δεν πρόκειται περί εθελοτυφλίας της κυβέρνησης και ανταρσία της αστυνομίας δεν υφίστατο σε τέτοιες περιπτώσεις. Σαφώς και οι ενέργειές της καθορίζονται από κυβερνητικές αποφάσεις και αυτές με τη σειρά τους από άλλες...