26 Μαΐου 2010

Άρση βουλευτικής ασυλίας.

Αν και αμφιβάλλω αν διαδικτυακά θα υπάρξουν αποτελέσματα, προτείνω για όσους απαιτούν την άρση του βουλευτικού ασύλου να υπογράψουν εδώ
Υ.Γ  Για αυτούς που διστάζουν να υπογράψουν, πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Είναι δικαίωμα του καθενός να μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του και να περιορίζει την εξουσία αυτών που εκλέγει να τον κυβερνήσουν. Αν είναι να σκεπτόμαστε μήπως στιγματιστεί το όνομά μας, είμαστε αντάξιοι της μοίρας μας. Αυτοί που θα έπρεπε να διστάζουν να μιλήσουν και να υπογράψουν είναι οι υπουργοί και οι βουλευτές που παίρνουν τις μίζες και όχι εμείς.

2 σχόλια :

nekskev είπε...

Τα λες απλά και σωστά!
Ψηφίστε όλοι!
Ας κάνουμε επιτέλους κατί απλό αλλά τόσο σημαντικό!

NOIZ είπε...

Αμφιβάλλω εαν θα υπάρξουν αποτελέσματα γενικά, και όχι μόνο διαδικτυακά με τέτοια "πατσάκια". το σύστημα είναι σάπιο από τη ρίζα του και δεν παίρνει πατένετες.

Από την άλλη μεριά όμως, το βουλευτικό άσυλο εγκαθυδρήθηκε και διατηρείτε για κάποιους λόγους, παρόμοιους με κείνους του πανεπιστιμιακού άσύλου: για να μην ποινικοποιούνται ιδέες, αντιλήψεις, διαφορετικές φωνές, πολιτικές... Αν και εξυπηρετεί περισσότερο στο να μην πιάνονται οι κλέφτες μέσα και έξω από τη βουλή..

Τεσπά, το θέμα είναι αλλού, όχι στην διώρθωση του, λανθασμένου από τη ρίζα του, συστήματος, αλλά στην ανατροπή του.

Τση καλησπέρες μου