12 Δεκεμβρίου 2009

Television

Οι περισσότερες χειροβομβίδες κρότου λάμψης ρίχνονται απ΄την τηλεόραση.Στόχος αυτής της επίθεσης είναι η πνευματική και ιδεολογική τύφλωση.Αποτέλεσμα αυτού είναι μια μεγάλη φοβισμένη και αποπροσανατολισμένη μάζα που φορά παρωπίδες.
Αυτούς τους τυφλούς λυπάμαι.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε Crux! Πόσο εύστοχη σκέψη! Αυτό ακριβώς κάνουν από την τηλεόραση, μας συντηρούν στην πνευματική μιζέρια, ώστε να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες καλλιέργειας κριτικού νου. Εγώ έχω πάψει να παρακολουθώ ειδήσεις και συζητήσεις γιατί ένιωθα πως στόχευαν στο αποτέλειωμα της ψυχικής και νοητικής μου υπόστασης. Και εν μέρει το πέτυχαν πέρσι. Πλέον προσπαθώ απαλλαγμένη από την κακομοιριά τους και διάγω τη δική μου στοχαστικά αποδεσμευμένη υπαρξη.
Eυτυχώς που υπάρχουν και τα blogs και μπορούμε και διακινούμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας και παίρνουμε κάτι ο ένας από το μυαλό του άλλου.

Crux είπε...

Καλησπέρα χρωματιστή.Θα επιμείνω περισσότερο στην τελευταία σου πρόταση.Τα blogs μας δίνουν τη δυνατότητα διαφορετικής ενημέρωσης.Μας δίνουν τη δυνατότητα πραγματικής ενημέρωσης.Έπειτα τα blogs είναι που μας υπενθυμίζουν ότι υπάρχει ακόμη πολύς κόσμος αφυπνισμένος,με λογικές αντιλήψεις.Με άλλα λόγια μας υπενθυμίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα και ελπίδα για αλλαγή.

Όλοι επηρεαστήκαμε λίγο ή πολύ απ΄τον εθισμό της τηλεόρασης και την υιοθέτηση των απόψεών της.Το ευτυχές είναι ότι καταφέραμε και απεξαρτηθήκαμε.Ίσως όχι αβλαβείς αλλά τουλάχιστον υγιείς.

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Πολύ δυνατό αυτό που έγραψες..

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ!