6 Δεκεμβρίου 2009

Αφήστε κάτω τις σημαίες.

Θέλετε να βαρέσετε και να καταστρέψετε?Καταστρέψτε αν είστε τέτοιοι.Αφήστε όμως κάτω τις σημαίες της αναρχίας.Εσείς και τα ΜΜΕ καταφέρατε να αμαβρώσετε και να διαστρεβλώσετε την έννοια της ιδεολογίας.Μιας ιδεολογίας που θεωρεί τη βία ως απαράδεκτο και ανήθικο μέτρο αντιμετώπισης.Που εξισώνει την άσκηση βίας με το ήθος των αστών.Ανίδεοι,αδιάβαστοι και ανενημέρωτοι βαφτίζεστε μόνοι σας αναρχικοί.Ο κάθε χουλιγκάνος και εύκολα επηρεασμένος απ΄το φανατισμό είτε ποδοσφαιρικό,είτε πολιτικό βρίσκει ευκαιρία να εκτονωθεί.Πρόβλημά του αν εκτονωθεί,να αφήσει όμως τώρα τη σημαία κάτω και να σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να τους χαρακτηρίζουν όλους αναρχικούς.Που γνωρίζουν τι κουβαλάει στα μυαλά του ο καθένας?Τέτοιο μενταλισμό και ο Γκέλερ τον φθονεί.

5 σχόλια :

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Nai ..συμφωνώ..
Με πείραξε..

OXΙά είπε...

Εμένα με πείραζε κάποτε. Τώρα δε με ενοχλεί. Μεγάλωσα πια και βλέπω ότι ένα σύμβολο για να έχει συναισθηματική ισχύ πρέπει να αντικατοπτρίζει το ήθος, την αξία, την αξιοκρατία και πάνω από όλα την δικαιοσύνη. Η σημαία καίγεται καθημερινώς με πιο βίαιους τρόπους από τους δήθεν νόμιμους και αξιοπρεπείς νομολάγνους. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως αυτοί που την καίνε επιδεικτικώς να έχουν μεγαλύτερη αγάπη σε αυτή την χώρα κρούοντας τον κώδωνα για την απαξίωση από αυτούς που την κυματίζουν σε κομματικές ομιλίες.
Την καλημέρα μου.

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Σύμφωνοι οχίτσα μου..
Αλλά είναι που δεν ξέρω ποιοί το κάνανε ...Δεν πιστεύω την τηλεόραση
και είναι αρκετοί που δηλώνουν αναρχικοί...ενώ δεν είναι..
φιλιά βρέ!!

- είπε...

Λακωνική ανάρτηση αλλά ταυτόχρονα ουσιαστική. Πόσο δίκιο έχεις αναφορικά με την αναρχία και πως αυτή (υποτίθεται ότι) εκφράζεται.

Crux είπε...

Η αναρχία είναι αδιαμφισβήτητα η πιο παρεξηγημένη ιδεολογία από πολλές μεριές.Ο πόλεμος εναντίον της έχει προκαλέσει δυστυχώς μια αρνητική εικόνα στο υποσυνείδητο των ανθρώπων.Είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις και να ενημερωθεί αυτόβουλα για την αναρχία,αλλά σίγουρα όχι απίθανο.
Καλησπέρα.