8 Δεκεμβρίου 2009

Ο αντίχριστος

Είπαν πως όταν έρθει θα προκαλούσε χάος και καταστροφές.Θα επηρέαζε πολλούς και θα τους έπαιρνε με το μέρος του.Ο κόσμος θα του έδειχνε τυφλή υποστήριξη και θα θυσίαζε κάθε στοιχείο ανθρωπιάς και αγάπης για να τον υπηρετήσει.Οικογένειες θα διαλύονταν και αδέρφια θα σκοτώνονταν μεταξύ τους για χάρη του.Πολλοί προσπάθησαν να κατανοήσουν την υπόστασή του με φαντασία,επηρεασμένοι από διάφορες αφύσικες,μεσαιωνικές και άλογες αντιλήψεις.Μην τρομάξετε αλλά ο αντίχριστος βρίσκετε δίπλα σας.Συγκεκριμένα στις τσέπες σας.Σε σχήμα κυκλικό ή ορθογώνιο.Εξαιτίας του σφαζόμαστε μεταξύ μας.Και φυσικά εξαιτίας της έλλειψης θέλησης για αντίσταση,της έλλειψης θάρρους και ψυχικής δύναμης,της ψυχρότητας και της απανθρωπιάς μας.Κάντε παρακάτω κλικ για να τον αντικρίσετε.Είμαι σίγουρος πως τον έχετε ξαναδεί.




8 σχόλια :

Unknown είπε...

Σωστά τα λές το χρήμα ζεί και βασιλέυει σε μια εποχη που αν δεν έχεις χρήμα είσαι ΝΕΚΡΟΣ.
Καμία κοινωνική αλληλεγγύη δεν γίνεται χωρίς το χρήμα.
Μπές στο blog μου να μιλάμε και εκεί.
Να είσαι καλά και συνέχισε να ΜΙΛΑΣ για ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Crux είπε...

Καλησπέρα παιδί της πλατείας.Επίσης κοινωνική αλληλεγγύη δεν υπάρχει και με το χρήμα.
Όποτε μπορώ θα μπαίνω στο blog σου.Η αλήθεια είναι πως έχουμε ορισμένες ιδεολογικές διαφορές (κυρίως στα εθνικά ζητήματα)αλλά όσον αφορά τα βασικά συμφωνούμε,άσε που ακούμε και οι δυο lowbap :D
Και πάλι καλησπέρα.

OSTRIA είπε...

σωστος!καλο βραδυ..!

RossoNero είπε...

Το θέμα είναι πως δεν είναι το χρήμα αυτό καθ`αυτό που είναι το κακό ή ο "αντίχριστος".Αυτοί που εκδίδουν το νόμισμα είναι οι αληθηνοί διάβολοι που έχουν υποτάξει ολόκληρο το κόσμο μέσω του νομισματικού συστήματος της εκμετάλευσης και της μισθωτής σκλαβιάς. Οι τραπεζίτες των κεντρικών τραπεζών(οι οποίες είναι όλες ιδιωτικές) που εκδίδουν το νόμισμα είναι οι αληθινοί 'αρχοντες ετούτου του κόσμου. Εχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση και δεν το ξέρουμε.αυτά
καλημέρα

Crux είπε...

Έτσι ακριβώς είναι.Υπάρχουν άτομα που αποφασίζουν για τη μοίρα μας ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα.Άτομα χωρίς συναισθήματα,λύπηση και ενοχές.Ικανά να κάνουν ό,τι περνάει απ΄το χέρι τους για να κρατήσουν την εξουσία,δίχως να έχουν πάνω τους ίχνος ανθρωπιάς.

RossoNero είπε...

Δυστυχώς είναι έτσι,αλλά έχουμε και εμείς ευθύνη,όλοι,για ότι γίνεται. Είναι στο χέρι μας το αν συνεχιστεί αυτό το βάρβαρο σύστημα ή αν αλλάξει. Αν μείνουμε θεατές,φοβισμένοι,απομονωμένοι και διχασμένοι, παθητικοί δέκτες μιας πραγματικότητας που φτιάξαν άλλοι προς όφελος τους, τότε καλά να πάθουμε. Αν όμως, αντισταθούμε, συνειδητοποιόντας τη αληθινή μας φύση και ενωθούμε εξορκίζοντας το φόβο τότε τίποτα δεν μας σταματά!

UNITED WE STAND
DEVIDED WE FALL

Crux είπε...

Συμφωνώ.Ο ακτιβισμός και η άμεση κινητοποίηση είναι η μόνη λύση.Όποιος προσπαθεί να διαμαρτυρηθεί και γενικώς όποιος δεν είναι αδρανής είναι και επικίνδυνος για τους αντίχριστους που λέγαμε.Η θεμιτή ράτσα είναι αυτή του καναπέ και της τηλεόρασης.Όποιος αποκλίνει απο αυτήν είναι και αυτός που γλιτώνει και ελευθερώνεται ιδεολογικά.

RossoNero είπε...

"Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς"