23 Νοεμβρίου 2009

Κάποιοι και άλλοι.

Κάποιοι μεταφράζουν την αξία ενός ανθρώπου με βάση την εξωτερική του εμφάνιση,άλλοι ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτει,άλλοι μελετώντας τα πιστεύω του και τους ισχυρισμούς του.Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που μεταφράζουν την αξία ενός ανθρώπου λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τη συμπεριφορά του και τις πράξεις του.
(Crux)

4 σχόλια :

Ευρύνοος είπε...

Πόσοι ζυγίζουν τους άλλους με λάθος κριτήρια..

πόσο σοκαρίστηκα όταν άνθρωποι που δήθεν μετρούσαν τους άλλους σύμφωνα με τις αρχές τους και την αξία τους, έμεινα άναυδος, όταν έκριναν ένα φιλικό ζευγάρι που δέν ήταν μοντέλο η κοπέλα και όμως στα δικά μου μάτια, ήταν τόσο ταιριαστοί και ερωτευμένοι..

εννοώ οτι πολλοί χτίζουν κριτήρια περί χαρακτήρων και αξιών και στο τέλος πέφτουν στην παγίδα της όψης και της εξωτερικής εμφάνισης..

χαιρετώ σε φίλε..

Crux είπε...

Ευρύνοε στο πνεύμα μου είσαι.Η εικόνα έχει τεράστια δύναμη.Νικάει και συνειδήσεις...

Blogger fan είπε...

Mα αυτη ειναι και η ουσια.αν θελουμε να εχουμε φιλους,ψαχνουμε τον αλλον εσωτερικα.Αν θελουμε απλα'γνωστους'γινομαστε μαριονετακια χωρις προσωπικοτητα.Μεγαλωνουμε και γερναμε με ανθρωπους διπλα μας γιατι αγαπαμε την ψυχη τους,και το αντιστροφο.καλησπερα crux :-)

Crux είπε...

Καλησπέρα Αναστασία.Εσωτερική αναζήτηση,μόνο αυτή μας δίνει δυνατότητα να κρίνουμε.Επίσης ο μόνος τρόπος να διακρίνουμε και να προστατευθούμε απ΄τους επικίνδυνους.Ο μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσουμε το αγνό απ΄τό διεφθαρμένο και να αποκτήσουμε φίλους με όλο το νόημα της λέξης.
Πόσο επίκαιρο και διαχρονικό θα μείνει το είναι και το φαίνεσθαι.Θα ανεβάσω ένα τραγούδι σχετικά με τη δύναμη της εικόνας.