24 Νοεμβρίου 2009

Νέα ρατσιστική επίθεση.

Ήταν εργαζόμενοι μετανάστες στην Ελλάδα και δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα.Δεν φέρθηκαν άσχημα σε κανέναν.Είναι πραγματικά ψυχοφθόρο να επαναλαμβάνεις τα αυτονόητα.Δεν έχω να πω τίποτα άλλο από ντροπή.Αίσχος,παρασύρετε μαζί σας και μικρά παιδιά οδηγώντας τα στην παρανομία.Κι όλοι εσείς που διαβάσατε την είδηση και σκεφτήκατε πως καλά τους κάναν θαρρείτε πως δεν είστε και ρατσιστές.Αυτή είναι η ελληνική αυτοκριτική.Ο εαυτός πάντα απαλλαγμένος από ευθύνες.Ο εαυτός άριστος.Συγχαρητήρια και στους "αστυνομικούς" που πρότειναν στους μετανάστες να συλλάβουν τους νεοναζί μόνοι τους.Μια ζωή ειρωνεία και εξυπνάδες.
Μίσος,αντιπάθεια,επιθετική μανία στη  διαφορετικότητα,ρατσισμός,ψευτοϊδεαλισμός,φανατισμός,βία,
διαφθορά,παραλογισμός,προκαταλήψεις,διχόνοιες,διαμάχες.Welcome in Greece.
Για να το καταλάβουν οι ακροδεξιοί : Δεν φταίνε οι μετανάστες για το χάλι που επικρατεί.Εσείς φταίτε και η εξουσία που έχει καταντήσει νόμιμη κλέφτρα.Σας έχουν φάει οι ηθικότητες και οι ψευτοαρχές.
Βάλτε καλά στο μυαλό σας ένα πράγμα : Είστε θεμιτό αποτέλεσμα της νέας τάξης.Αυτό ζητάει η νέα τάξη : Διαχωρισμό,διαμάχες,εθνικισμό.Και εσείς της το προσφέρετε.
Στο παγκόσμιο χάλι που επικρατεί σήμερα προέχει η ανθρώπινη συνείδηση απ΄την εθνική.Ή το παίρνετε χαμπάρι ή συνεχίζετε να κολυμπάτε στο ψέμα.

2 σχόλια :

ΠΝΣ είπε...

Πάω στοίχημα ότι όλοι αυτοί οι κρετίνοι όλο και κάποιον πρόγονο ή συγγενή θα είχαν ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Στην Αμερική του '30 λατζέρη, στη Γερμανία του '50 βιομηχανικό εργάτη, στο Βέλγιο του '60 ανθρακωρύχο ή άντε στην καλύτερη περίπτωση ζιγκολό στη Σουηδία του '70...Και φυσικά όλοι αυτοί δεν θα έμαθαν ούτε 10 λέξεις της χώρας που τους φιλοξενούσε κι ας έμειναν εκεί 20 και 30 χρόνια. Το δε "παρατσούκλι" που κυκλοφορούσε για μας στην Ευρώπη τη δεκαετία του '70 ήταν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Τέλος, για να μην παρεξηγούμαστε, ο δικός μου ορεσίβιος και αμόρφωτος προπάππος που βρέθηκε στο Αμέρικα πριν από έναν αιώνα και βάλε, δούλευε στην κατασκευή των σιδηροδρομικών γραμμών στην Άγρια Δύση, ουδέποτε έμαθε στοιχιώδη αγγλικά και ήταν ένας καυγατζής αλκοολικός.

Crux είπε...

Δεν τους ενδιαφέρει τους Έλληνες όλο το παρελθόν.Τους νοιάζουν μόνο ορισμένα γεγονότα.Αυτά που μπορούν να επικαλεστούν για κατηγορήσουν αλλόεθνους.Το γεγονός πως ήμασταν μετανάστες και εμείς έχει ξεχαστεί και δεν αναφέρεται πλέον.
Το παρατσούκλι άραγε να ήταν τυχαίο? Νομίζω πως ταιριάζει και σήμερα κάλλιστα.Καλύτερα από ποτέ ίσως.