16 Νοεμβρίου 2009

Παραίτηση λοιμωξιολόγου.

Την ίδια στιγμή που υπουργοί εμβολιάζονται δημοσίως για να ξεγελάσουν τη νοημοσύνη μας και να διώξουν τις αμφιβολίες μας, ακούγονται ευτυχώς και φωνές συνείδησης.Ας δούμε τι είπε ο Στράτος Πλωμαρίτης επικεφαλής της επιτροπής πανδημίας της γρίπης στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης.

«Τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη νέα γρίπη είναι τρομερά. Είναι ανήθικο και αντιδεολογικό, εξήγησε, να συμμετάσχω σε επιτροπή που στόχο έχει να πείσει για τον
εμβολιασμό.

Εγώ δεν είδα κανένα επιχείρημα για να εμβολιαστώ.

Η νέα γρίπη είναι φιλική, πιο ήπια από την κοινή γρίπη, για την οποία ο κόσμος εμβολιάζεται με φυσικό τρόπο και αποκτά ανοσία.

Στο νότιο ημισφαίριο κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν.

Στην Αυστραλία έκαναν λόγο για 3000 θανάτους και πέθαναν τελικά 100 άνθρωποι πολλοί πιθανόν από υποκείμενη νόσο πρόσθεσε».


Πηγή : Μαντάτα

5 σχόλια :

Ευρύνοος είπε...

Άλλα κόλπα είναι στη μέση φίλε μου..
δέν είναι η γρίπη..

μακάρι να είναι σενάρια και μόνο, αλλά όλα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε άσχημα που έρχονται..

καλησπέρα σας ..

Crux είπε...

Όσον αφορά τη μείωση του πληθυσμού μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο αλλά σίγουρα κάποιοι το έχουν σκεφτεί σοβαρά και δεν θα είχαν πρόβλημα να το κάνουν.Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν καθαρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα οι εμβολιασμοί.Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν συνέπειες και θα την πληρώσει κοσμάκης άδικα.

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Πιστεύω δεν τους συμφαίρει η μείωση του πληθυσμού γιατί σε ποόν θα πουλάνε, και τί, να μειώσουν την πηγή του κέρδους τους; Και εγώ πιστεύω ότι έχει κερδοσκόπικό χαρακτήρα η επίθεσή τους όχι μόνο για να πουλήσουν ότι έχουν στίς αποθήκες τους τώρα αλλά φροντίζουν και για το αύριο (το δικό τους βέβαια)απ' τις παρενέργειες που θα προκύψουν

humanity είπε...

'Οσο μπορέσουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτού τού είδους νέα τρομοκρατία,τόσο κερδισμένοι θα βγούμε..

Το γεγονός,ότι πολύς κόσμος την έχει ήδη περάσει αυτή την "φοβερή" γρίππη στο πόδι και εν αγνοία του,φυσικά κανείς δεν το αναφέρει.
Όπως κανείς φυσικά δεν αναφέρει,ότι εδώ και χρόνια,κάθε χρόνο,αυτή την εποχή,παρουσιάζονται διάφοροι ιοί..

Σημασία λοιπόν στην λεπτομέρεια..

Crux είπε...

Αυτό που κάνει η τηλεόραση είναι να τρομοκρατεί χρησιμοποιώντας αριθμούς και στατιστικές.
Τι στιγμή που λέει λόγο χάρης πέθαναν παγκοσμίως τρεις χιλιάδες άτομα και ενδέχεται ο ιος να προσβάλει τη μισή Ελλάδα, δίνουν εικόνα θανατηφόρας πανδημίας.
Για τη τηλεόραση η τραγικοποίηση και ενταντικοποίηση των γεγονότων είναι το πιο εύκολο.
Συμφωνώ με το σκαλιστήρι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και λογικοί.
Τώρα όσον αφορά το θέμα του πληθυσμού είναι δύσκολο...Το σίγουρο είναι ότι οι εμβολιασμοί δεν θα γίνουν για το καλό μας.