17 Νοεμβρίου 2009

Πολυτεχνείο.

Αυτό το βίντεο για να ξαναφέρουμε στη μνήμη μας τα γεγονότα του Νοέμβρη.Αφιερωμένο σε όλα τα πολιτικά καθάρματα που ζητούν την κατάργηση του ασύλου την ίδια στιγμή που κανείς δεν βάζει στο στόμα του το βουλευτικό.

2 σχόλια :

ΠΝΣ είπε...

Αυτή τη στιγμή γίνεται μία άθλια γκεμπελικού τύπου προσπάθεια από διάφορους κύκλους-ακροδεξιούς και μη- να διαγραφεί και το Πολυτεχνείο από τη συλλογική μνήμη.Η κοινωνία του Μεγάλου Αδελφού είναι προ πολλού εδώ. Λαοί φοβισμένοι, απονευρωμένοι και αποστειρωμένοι με ευνουχισμένους εγκεφάλους και χωρίς ιστορική μνήμη μπορεί πολύ εύκολα να χειραγωγηθούν από τον καθένα και να γίνουν πειθήνια όργανά του. Η προσπάθεια αυτή αναθεώρησης και πλαστογράφησης της ιστορίας ξεκίνησε εδώ και χρόνια. Δειλά δειλά στην αρχή, με πιο έντονους ρυθμούς από τη δεκαετία του '90 . Τηλε-ελλαδέμποροι, φασιστοειδείς οργανώσεις, (απο)κόμματα, ιερατεία, μικρά και μεγάλα - κεντρικά ή επαρχιακά Μ.Μ.Ε. μέσω των μίσθαρνων υποχειρίων τους, έχουν μπει στο παιχνίδι, ενώ δεν έλειψαν και τα σχολικά βιβλία ιστορίας, ώστε η πλύση εγκεφάλου στις νέες γενιές να είναι ολοκληρωτική. Έτσι υποβαθμίζονται ή "εξαφανίζονται" ιστορικά γεγονότα, μικρομεσαίοι πολιτικοί με το κατάλληλο λίφτινγκ αναγορεύονται σε εθνοπατέρες, προδότες βαφτίζονται πατριώτες και τούμπαλιν, τύραννοι γίνονται λαϊκοί ηγέτες(ας μην ξεχνάμε ότι σε χωριά των εσχατιών της ελληνικής επικράτειας μερικοί πίνουν ακόμα νερό στα ονόματα των πρωτεργατών της χούντας) κ.λ.π. Έτσι τελευταίο θύμα αυτής της ανίερης προπαγάνδας, είναι το ιστορικό γεγονός της αιματοβαμμένης εξέγερσης του Νοέμβρη του '73. Ειδικά στο διαδίκτυο έχουν οργιάσει οι λάσπες και οι αθλιότητες περί απάτης και περί μη ύπαρξης νεκρών. Μάλιστα (και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό) τελευταία εμφανίσθηκαν και "εκπαιδευτικοί"(τρομάρα τους)που αμφισβητούν-ξεσηκώνοντας έτσι και μαθητές ομοϊδεάτες τους- τα όσα τραγικά συνέβησαν τότε. Και αν δεν γνωρίζουν Ιστορία-πράγμα διόλου απίθανο-είναι το ίδιο επικίνδυνοι με το αν το κάνουν σκόπιμα. Βέβαια, τα κατά τα άλλα λαλίστατα και με άποψη επί παντός επιστητού παπαγαλάκια των ΜΜΕ, προφανώς δεν αντελήφθησαν κάτι για όλα αυτά...Δυστυχώς το ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ είναι πλέον για τα καλά εδώ και "έβγαλε" όχι απλά οχιά, αλλά Λερναία Ύδρα...

Crux είπε...

Όσο και να προσπαθήσουν δεν θα καταφέρουν τίποτα.Αυτό που έχουμε εμείς καθήκον να κάνουμε είναι να διαφυλάξουμε την ιστορία και να την προστατεύσουμε από παραποιήσεις.
Άσ΄τους φασίστες να σπάνε το κεφάλι τους και να ανεβάζουν πίεση.Μια ζωή στο πάτο θα είναι.