2 Νοεμβρίου 2009

Πολιτικοί πρόσφυγες.

Πέντε Ιρανοί πολιτικοί πρόσφυγες, αναγνωρισμένοι από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου στην Αθήνα, προκειμένου να τους αναγνωριστεί το καθεστώς ασύλου που τους αρνείται το ελληνικό κράτος, παρά τις διεθνείς συνθήκες.

Στο βίντεο μιλούν για το ιστορικό τους:


4 σχόλια :

OXΙά είπε...

Ήρθαν στη Ελλάδα γιατί νόμιζαν ότι η Δημοκρατία ζει....μετά ανακαλύψαν ότι αυτό είναι παραμύθι. Μάλλον πρέπει να μετακομίσουμε στο Ιρακ για 2 χρόνια και επιστρέφοντας να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας. Αυτό που περιγράφεται στο βίντεο, δηλαδή.

Crux είπε...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.Μας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος και ακόμα δεν έχουμε κάνει σαν λαός σοβαρή αυτοκριτική.Είμαστε τυφλωμένοι ιδεολογικά από αυτή την απελπιστική υπερηφάνεια.
Σχετικά με αυτούς τους ανθρώπους φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι κυνηγημένοι.Οπότε όποιοι πολιτικοί ισχυρίζονται πως η Ελλάδα είναι χώρα ανεξάρτητη,αυτόνομη και δημοκρατική να τους δώσουν επιτέλους τα χαρτιά, αν και απ΄ότι φαίνεται και σε αυτή τη περίπτωση η μάμα αμέρικα έχει βάλει το χεράκι της.

OXΙά είπε...

Για τέτοιου είδου μαλακισμένες και μικρόψυχες κινήσεις δεν έχουμε ανάγκη τη μαμά αμέρικα. Το κάνουμε από μόνοι μας και με μεγάλη ευχαρίστηση, πίστεψέ με.

Crux είπε...

Όντως... έχεις δίκαιο.