26 Οκτωβρίου 2009

Ο Θεός αναλαμβάνει τα υπουργεία.

Προειδοποίηση,Warning,Attentione : Θα γραφτούν πάλι βλασφημολογίες,οπότε για όσους θίγονται επισημάνουμε ότι το Χ είναι  επάνω δεξιά της οθόνης.
Μια καλή απορία είναι το τι θα γινόταν εάν ο Θεός αναλάμβανε ορισμένα υπουργεία και κυβερνούσε τη χώρα.
1. Ο Θεός ως υπουργός απασχόλησης.Όπως ο ίδιος έχει πει (σύμφωνα με τους pro-φήτες) οι έξι μέρες είναι δουλειάς και η μία ξεκούρασης.Πρώτη αλλαγή λοιπόν η ένταξη του Σαββάτου στις καθημερινές.

2. Υπουργείο Άμυνας.Θα έπαιρνε δάνειο και θα αγόραζε
τον ολοκαίνουριο γαλαξιακό εξοπλισμό.Έπειτα θα οργάνωνε παγκόσμια εκστρατεία ενάντια του περιβόητου ακατανόμαστου φορέα του φωτός.Ύστερα θα άρχιζε Α΄ πανάγιος πόλεμος.


3.Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ(Καμία σχέση με τον ΟΠΑΠ, Προπο=Προστασίας του Πολίτη) Για την ασφάλεια και την ακεραιότητα του κάθε πιστού ο Θεός θα προσλάμβανε και έναν δεύτερο φύλακα άγγελο.Δηλαδή ένα ακόμη Χερουβίμ,Σεραφείμ,καραπιπερίμ,σεκερίμ κ.ο. Μάλιστα εάν ο πιστός διέθετε πολλά χρήματα θα μπορούσε να προσλάβει περισσότερους φύλακες-μπράβους άγγελους.
Επίσης κανένας εργάτης δεν θα απεργούσε πλέον γιατί όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται όταν θυμώνει και τα παίρνει ο Θεός.


4.Υπουργείο Εκκλησίας (Παραλλαγή του υπουργείου παιδείας) Το μάθημα θα γινόταν μέσα σε εκκλησίες.Σύμβολο της σύγχρονης πίστεως θα ήταν ο Εφραίμ.Κάθε τάξη θα πήγαινε τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο εκδρομή στο Βατοπέδι όπου θα διδασκόταν τον έντεχνο,δημοκρατικότατο και νόμιμο τρόπο θησαυρισμού.


5.Υπουργείο Εξωτερικών.  
Εδώ ο Θεός θα έκανε bussiness,διαπραγματεύσεις δηλαδή μαζί με τους άλλους Θεούς όπως τον Αλάχ,τον Βούδα και τον Δία.Με τις διπλωματικές ικανότητες τις οποίες διαθέτει θα κρατούσε καλές σχέσεις και ισορροπίες.

6.Υπουργείο Επικοινωνιών.
Θα διεύρυνε λοιπόν τους ορίζοντες της επικοινωνίας.Θα εγκαθιστούσε επουράνια καρτοτηλέφωνα έτσι ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ ζωντανών και νεκρών.Επίσης ο κάθε πιστός θα είχε και έναν μαντατοφόρο.Τα τεστ εγκυμοσύνης θα τα καταργούσε μιας και πλέον οι άγγελοι θα ανήγγειλαν το χαρμόσυνο μήνυμα (για την μητέρα) (και το απρόσμενο για τον πατέρα)

7.Υπουργείο τι; που; (τύπου) Φυσικά και δεν θα ανεχόταν τη λογοκρισία αλλά εάν κάποιος ήταν άθεος βεβαίως και θα απαγορευόταν να γράψει μιας και ο λόγος του αποσκοπεί στη διατάραξη της κοινωνικής γαλήνης.(Που΄σαι ρε Κωστάκη θυμάμαι τις αρλούμπες σου και γελάω)


Αυτά είναι μερικά που μου ήρθαν στο μυαλό.Δυστυχώς όμως ο Μορφέας αρχίζει και με παίρνει στην αγκαλιά του και τα μάτια μου είναι μισάνοιχτα ή μάλλον καλύτερα μισόκλειστα.Αυτά όσον αφορά τα υπουργεία, καληνύχτα σας.

2 σχόλια :

marianaonice είπε...

Καλά μιλάμε για ...θεϊκή κυβέρνηση!!
χαχαχα!!
Πολύ πετυχημένα όλα τα ...υπουργεία!
Ειδικά αυτό για το υπουργείο επικοινωνιών :
"...Τα τεστ εγκυμοσύνης θα τα καταργούσε μιας και πλέον οι άγγελοι θα ανήγγειλαν το χαρμόσυνο μήνυμα (για την μητέρα) (και το απρόσμενο για τον πατέρα)..."
ΠΡΩΤΟΟΟΟ!!!
:)))

Crux είπε...

Απ΄τη στιγμή που θα αναλάβει ο Θεός φυσικά και θα είναι πετυχημένα!
Τι πιο ωραίο απ΄το να κάθεσαι στο μπαλκόνι σου χαζεύοντας τη θέα και ξάφνου να εμφανίζεται ο μαντατοφόρος άγγελος.Και μάλιστα η τεχνολογία θα είναι προηγμένη : Η αναγνώριση του φύλου θα γίνεται άμεσα - τέρμα πια τα υπερηχογραφήματα!