2 Σεπτεμβρίου 2009

Ανοργάνωτο άρθρο.

Μπορούμε και ικανοποιούμε την ανάγκη μας για ελεύθερη έκφραση.Αυτό μας τονώνει και μας κρατάει δυνατούς.Γνωρίζουμε όμως πως κάποιοι πολεμούν τα blog και την ελεύθερη έκφραση.Γνωρίζουμε ότι εμείς οι bloggers είμαστε η απειλή των δημοσιογράφων και της "δημοκρατίας" τους.Ζούμε μέσα από την έκφραση και είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα για να υπάρχει η ελευθερία της.
Βέβαια όποιος κάποιος πολύ σωστά έχει γράψει : Η διαφορά μεταξύ φασισμού και καπιταλισμού είναι ότι στο πρώτο καθεστώς απαγορεύεται να μιλήσεις και στο δεύτερο ακόμα και να μιλήσεις δεν σε ακούει κανείς.
Αν αλλάξουμε έστω και μια γνώμη,αν κάνουμε έστω και ένα άτομο να αμφισβητήσει και να προβληματιστεί τότε έχουμε νικήσει.
Αυτό που φοβόμαστε είναι ο καθένας από εμάς να μείνει στάσιμος.Να αδρανοποιήσει.Να αφήσει δηλαδή τη μοίρα του και τη μοίρα της κοινωνίας στα χέρια των λίγων.Έχουμε δυνάμεις αλλά κανείς δεν μας το υπενθυμίζει.Και να θυμάστε : αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο αρχίστε από σήμερα.
Δεν υπάρχει κανένα βασικό θέμα στο άρθρο.Αδέσποτα και ουρανοκατέβατα λόγια μέχρι να περάσει η ώρα και να πέσω για ύπνο.Μέχρι τότε όμως...θέλω να γράφω,να γράφω ασταμάτητα και ανεξάντλητα γιατί έχω το δικαίωμα και θέλω πριν το χάσω να το χορτάσω.
Πολεμήστε για έναν κόσμο με αξίες,απελευθερωμένο από χρήματα,εκμετάλλευση,φυλετικούς διαχωρισμούς και μανιώδη εθνικιστικό ζήλο.
Φανατισμός,εγωϊσμός και προκατάληψη πίσω.Και για να προχωρήσουμε μπροστά ό,τι άσχημο αφήνουμε πίσω δεν το κοιτάμε ξανά.
Ακολουθούμε και εμείς οι ίδιοι τις συμβουλές μας!Το σωστό είναι δύσκολο και το λάθος εύκολο.Άρα να προτιμάτε τα δύσκολα,κάποια στιγμή θα σας γίνει συνήθεια.

2 σχόλια :

Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

"Το σωστό είναι δύσκολο και το λάθος εύκολο.Άρα να προτιμάτε τα δύσκολα,κάποια στιγμή θα σας γίνει συνήθεια".
ραταω τη σκεψη σου swat και θα προσπαθησω να την κανω πραξη.

Crux είπε...

Τελικά μαθαίνουν και οι καθηγητές απ΄τους μαθητές.