30 Σεπτεμβρίου 2009

Τι είπε πάλι το άτομο ?

Αυτόν κάποιος πρέπει να του βουλώσει το στόμα.Δεν είναι δυνατό να τα ακούμε αυτά στον 21αιώνα έλεος δηλαδή.Για τον Καρατζαφύρερ αναφέρομαι.Είπε πως η επανάσταση του 1821 δεν τελείωσε αλλά είναι σε αναστολή.
Αφού σαν ακροδεξιά δεν έχουν να μιλήσουν για κάτι σημαντικό αφοσιώνονται στη βλακεία.Πήρε και φόρα νομίζει πως θα γίνει πρωθυπουργός ο γελοίος.Ανταγωνίζεται και την Τουρκία.Στο μόνο που είναι καλύτερος απ΄τους περισσότερους Τούρκους είναι στο να χλαπακιάζει τα κρεατικά.Ωραίο παράδειγμα μωρέ στα παιδιά σας.Ωραία χριστιανοσύνη.Αλλά σε ένα λαό υπνωτισμένο από την τηλεόραση απ΄τον οποίο λείπει η κριτική ικανότητα και η λογική, ο φανατισμός πιάνει πανεύκολα τόπο.Για τους εθνικιστές ένα έχω να πω : "Η ανωτερότητα υπάρχει μόνο στο ζωικό βασίλειο και όσους το ενστερνίζονται".Έτσι εξηγείται η αξιογέλαστη έπαρση τους.
Περηφανευόταν πάλι για τους αρχαίους Έλληνες.Πραγματικά πείτε μου μια ομοιότητα μεταξύ Καρατζαφύρερ και αρχαίων Ελλήνων.Εκτός του πας μη Έλλην βάρβαρος.Το οποίο έχω παραλλάξει φυσικά και έχω κάνει πάς μή Έλλην άνθρωπος.Δεν θα λέμε τα ίδια!Αν δεν σου αρέσει το blog δίπλα σου είναι το τηλεκοντρόλ.
΄Αντε να πεις ότι ο φύρερ έμεινε πίσω δυόμισι χιλιάδες χρόνια εντάξει να του δικαιολογήσουμε τα αρχέγονα πιστεύω.Αλλά η νοημοσύνη του πιο πολύ για πιθήκου μου μοιάζει παρά για ανθρώπου.Πάω στοίχημα πως βλέπει εφιάλτες με την ένταξη της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή ένωση.
Ξεχνάς γρήγορα Έλληνα πολύ γρήγορα.Εφτά χρόνια σου φάγανε απ΄τη ζωή και ζητάς και άλλα.Μαζοχιστής λαός που δεν μαθαίνει απ΄τα λάθη του.
Και κάτι άλλο.Βγήκε ο Καραμπουζουκλής του Ψηλορείτη(ο γκαντέμης ο γνωστός) και είπε πως η αριστερά του χρωστάει την ύπαρξή της.Δεν ξέρω τι κάνει η αριστερά αλλά δεν μας είπε κάτι άλλο σημαντικό.Η χούντα σε ποιον χρωστάει την ύπαρξή της?Γκαντέμης,γκαντέμης τις γλίτωσε όμως τις παρτίδες του σκάκι στη στενή. 

2 σχόλια :

zone είπε...

Ο τυπος εχει ξεφυγει,ουτε να τον ειρωνευομαστε δεν πρεπει γιατι στη τελικη μονο διαφημηση του κανουμε του οργανοπαιχτη.Καλο μηνα παιδια.

Crux είπε...

Πραγματικά και που ασχολούμαστε μαζί του χάρη του κάνουμε.Καλό μήνα.