20 Σεπτεμβρίου 2009

Είσαι ρατσιστής ?

Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ρατσιστές όμως κανείς από αυτούς δεν το παραδέχεται.
Ας δούμε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζεις αν είσαι ένας ασθενής ρατσιστής.


Πρώτον : Πιστεύεις ότι τα πολιτικά-θρησκευτικά σου πιστεύω είναι τα καλύτερα.

Δεύτερον : Νιώθεις ότι ανήκεις σε μια ανώτερη και υπερπολιτισμένη φυλή.Μειώνεις όποιον διαφέρει χρωματικά απο εσένα και τον θεωρείς κατώτερο.

Τρίτον : Συμπυκνώνοντας τα προηγούμενα δύο.Θεωρείς τον εαυτό σου το καλύτερο άτομο και συμπεριφέρεσαι καλά με άτομα που μοιάζουν ιδεολογικά με εσένα.Αυτούς που έχουν αντίθετη απο εσένα γνώμη τους χαρακτηρίζεις γελοίους.

Τέταρτον : Θέλεις να επιβάλεις στους άλλους τα πιστεύω σου.Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μέχρι και βία για να αναγκάσεις κάποιον να ασπαστεί την άποψή σου.

Πέμπτον : Έχεις κολλήσει και εσύ την γρίπη των σταρχιδιστών ή αλλιώς οχαδερφιστών.Δεν σε ενδιαφέρει η άλλη άποψη μιας και είσαι σίγουρος πως οι δικές σου απόψεις είναι "γαμάτες".

Έκτον : Σου αρέσει ο επεκτατισμός της χώρας σου.Θέλεις να κατακτήσετε όλο το σύμπαν.

Έβδομο : Έχεις εφιάλτες με την ομιλία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Όγδοο : Εσύ δεν φταις για τίποτα.Οι άλλοι φταίνε.Αν γίνει κάπου πόλεμος πχ και κάθεσαι στη πολυθρόνα σου δε σημαίνει ότι φταις εσύ μιας και δεν τον άρχισες εσύ τον πόλεμο.

Ένατο : Ο δικός σου θεός τα σπάει.Είναι ο καλύτερος,ο σοφότερος,ο δικαιότερος,ο πιο μάγκας και νταής.

Δέκατο : Αν κάποιος δεν τηρήσει τις εντολές του Θεού σου (χωρίς να πιστεύει στο Θεό σου) είναι βλάσφημος.Χρειάζεται βασανιστήρια γιατί όχι και πυρά.

Ενδέκατο : Σου αρέσει να βαλσαμώνεις αετούς και να τους φοράς άσπρες κουκούλες.

Δωδέκατο : Νιώθεις ότι ο Καρατζαφέρης με τη γλυκιά του ομιλία αγγίζει τις χορδές των συναισθημάτων σου.

Δέκατο τρίτο : Απεχθάνεσαι ιδιαιτέρως διαφορετικά εμφανισιακά στυλάκια απ΄το δικό σου.Τα αποκαλούμενα φρικιά,οι γνωστοί μαλιάδες και γενικώς όλα τα εξωγηινικόφερτα όντα του πλανήτη σου.Πχ αυτός εδώ σύμφωνα με εσένα θέλει ψυχιατρείο ->

και σίγουρα ο παππούς σου που πολέμησε στον εμφύλιο θέλει να σκοτώσει αυτούς ->



Δέκατο τέταρτο : Όταν βλέπεις άτομα με σωματικά ή ψυχικά προβλήματα οποιαδήποτε και να είναι αυτά εσύ γελάς.Έπειτα μια ιερή κινητήρια δύναμη ωθεί τη γλώσσα σου με αποτέλεσμα να τον χλευάζεις ή να του ρίχνεις μπινελίκια.Εξάλλου το είπαμε,εσύ είσαι ο μαμάτος.

Κάπου εδώ τελείωσε το άρθρο.Στην αρχή είπα να το ξεκινήσω σοβαρά.Αλλά δεν αξίζει.Τους ρατσιστές και ο Θεός να τους μιλήσει δεν αλλάζουν γνώμη.Είναι άτομα τέλεια,άψογα,ακέραια,καταπληκτικά,φαντασμαγορικά,εξαίσια,ενάρετα,καλοσυνάτα και μαμάτα.Έτσι πιστεύουν οι ίδιοι τουλάχιστον.

Καλωσήρθατε στην Ελλάδα.Επιτρέπεται η μαζοποίηση αλλά απαγορεύεται η αμφιβολία και η αμφισβήτηση.Αν είστε μετανάστης αγοράστε καλού κακού κανέναν σταυρό γιατί κινδυνεύετε. Ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στον πιο φιλόξενο σε ξένους και συμπατριώτες λαό.

2 σχόλια :

Π☼λεμίστρ@ είπε...

distixws afti einai pragmati i katastasi stin ellada. I xwra tis filo3enias exei paei peripato...

Crux είπε...

Έτσι ακριβώς...