1 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν με νοιάζει!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΧΡΗΜΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΚΛΟΠΗ, ΒΟΥΛΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ........................=ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΑ!!!
Κάθε μέρα, έχω βαρεθεί να ακούω την ίδια ιστορία... Σίγουρα είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο, αλλά αν το ακούς επί χρόνια, αρχικά τρομάζεις, μετά συνηθίζεις, αργότερα νευριάζεις και τέλος βαριέσαι!!! Και κάθε μέρα, το ίδιο χαζό ίσως, ερώτημα: Αυτή την ζωή θέλω να ζω! Και πάντα καταλήγω στην ίδια "πρωτότυπη" απάντηση: ΟΧΙ!!!
Και ξανανοίγω το χαζοκούτι όπως όλοι το αποκαλούμε αλλά όλοι παρακολουθούμε και βλέπω πάλι το ίδιο! Και όμως, κάθε φορά ελπίζω οτι μόλις ανοίξω την τηλεόραση, θα αντικρίσω κάτι νέο, αλλά τελικά βλέπω κάτι παρόμοιο με το προηγούμενο απλώς εξελιγμένο και ΝΕΥΡΙΑΖΩ!!!
Σκέφτομαι κάτι να κάνω αλλά όταν το πραγματοποιώ όλο κάτι συμβαίνει και με ενοχλεί. Κολάω κάτι σε έναν τοίχο και ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Βγαίνω να φωνάξω και ΕΝΟΧΛΩ. Πάω να μιλήσω και με ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. Προσπαθώ να εκφράσω την γνώμη μου στο σχολείο και δεν επιτρέπεται να πω κάτι εκτός θέματος. Διαμαρτύρομαι και θεωρούμαι ανρχικός!!! Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???!!!
Και έτσ ο καθένας που με ρωτάει: "Τι θα κάνεις στην ζωή σου? Που θα σπουδάσεις? Έμαθες τί έγινε στο τάδε καφέ? Θα βγούμε βόλτα? κ.α", πρέπει να είναι έτοιμος να ακούσει το εξής: "ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΌΣΟ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΕΣΑΣ ΌΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΈΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΞ"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :