30 Αυγούστου 2009

Γιατί τα κολλάμε ?

Ίσως μερικοί να έχουν επισκεφτεί το site λόγω των αυτοκολλήτων που κολλάμε.Ίσως.
Η αφισοκόλληση απαγορεύεται.Για την αυτοκόλληση δεν γνωρίζουμε!Ένα αυτοκολλητάκι δεν θα βλάψει το περιβάλλον ούτε και θα ενοχλήσει κάποιον(εκτός αν είναι κομπλεξικός).
Δεν κολλάμε ποτέ πάνω σε πινακίδες ούτε και σε αμάξια ή οτιδήποτε παρόμοιο.Αν κάποιος κολλήσει κάτι εκεί,δεν θα είμαστε εμείς,γιατί μια τέτοια πράξη είναι εντελώς αντιδεολογική με τα πιστεύω μας.Ίσως μερικοί να εκνευρίστηκαν που τους κολλήσαμε αυτοκολλητάκι στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας τους ή σε μια κολόνα στο πεζοδρόμιο.Η απάντηση γιατί τα κολλάμε είναι απλή.
Πλέον,οι απόψεις που ακούγονται στο τύπο (εννοόντας τα μεγάλα κανάλια) είναι συντηρητικές και πάνω κάτω οι ίδιες.Ακούμε συνέχεια τα ίδια λόγια απ΄τα ίδια άτομα.Με αποτέλεσμα τη σταδιακή ειδωλοποίηση των προβαλλόμενων ατόμων που υποστηρίζουν τα δικά τους και μόνο συμφέροντα.
Κολλώντας αυτοκολλητάκια (όσο παράνομο και αν φαίνεται σε κάποιους) στην ουσία ενισχύουμε τη δημοκρατία ή μάλλον την κρατάμε ζωντανή.Ας μην γελιόμαστε, είναι ένας καλός τρόπος να ακουστούμε και τα κολλάμε σε όποια πόλη και να περάσουμε,σε μέρη που δεν είναι επικίνδυνα για οδηγούς όπως προανέφερα.
Μπαϊλντησμένοι και απηυδησμένοι απ΄την νόμιμη και συνεχόμενη προβολή ίδιων ατόμων και παρατηρώντας κολόνες σε όλη τη πόλη περικυκλωμένες μέχρι πάνω με τις αφίσες που δείχνουν τα ίδια απαίσια πρόσωπα που έχει αποδειχτεί πως μας κοροϊδεύουν,αποφασίσαμε και εμείς να κολλήσουμε αυτοκόλλητα,ΟΧΙ ΑΦΙΣΕΣ,λόγω της ανάγκης που έχουμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας στον κόσμο(δημοκρατικό δικαίωμα το οποίο χάνεται).
Είναι λογικό άραγε να παίρνεις άδεια για να εκφράσεις τις απόψεις σου και κάποιοι επανειλημμένα να διαφημίζονται απο παντού?Αναρωτηθείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια :