28 Αυγούστου 2009

Αντί να εκφράζεται συλλυπητήρια ΦΥΓΕΤΕ.

Συλλυπητήρια για τον Αλέξη.
Δίνεται όπλο και εξουσία σε άτομα που δεν περνάνε καν από ψυχολογική εξέταση και υποτίθεται ότι αυτοί μας προστατεύουν.Στην ουσία πολλοί από αυτούς είναι άρρωστοι και δολοφόνοι παιδιών και μεταναστών.
Θλίψη για τις πυρκαγιές.
Κάθε χρόνο μας πουλάτε το παραμύθι πως φέτος είμαστε έτοιμοι και κάθε χρόνο η Ελλάδα καίγεται παίρνοντας μαζί της και ανθρώπινες ζωές.
Συλλυπητήρια για τον νεκρό πιλότο.
Καθόλου μεμονωμένο περιστατικό όπως συνηθίζετε να τα χαρακτηρίζετε.Για άλλη μια φορά δεν μάθατε απ΄τα λάθη σας και αφήσατε έναν άνθρωπο να πεθάνει εξαιτίας του παλαιολιθικού εξοπλισμού σας και της τσιγκουνιάς σας.
Συλλυπητήρια για το νεκρό εργάτη στη ΛΑΡΚΟ.
Μόνο για τον δεύτερο μιας και το να πεθαίνει κάποιος εργάτης στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο.Αν γίνει δυο φορές τον ίδιο μήνα όμως στο ίδιο μέρος απαιτούνται συλλυπητήρια γιατί το θέμα έχει πάρει διαστάσεις.

Όλα τα παραπάνω περιστατικό είναι επαναλαμβανόμενα.Αυτή είναι η σωστή λέξη.Επαναλαμβανόμενα.Και όποιος δεν μαθαίνει απ΄τη πρώτη φορά δεν μαθαίνει ποτέ και παραμένει το ίδιο σκάρτος και διεφθαρμένος.
Είστε πραγματικά κυβέρνηση δολοφόνων.Ενδιαφερόμενοι μόνο για τις μεταξένιες τσέπες σας και καλά εκπαιδευμένοι όλοι σας στο λόγο και την υποκρισία.
Οπότε μετά από τόσες δολοφονίες μην απορήσετε αν γίνει πάλι καμιά εξέγερση.
Και για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει εξέγερση δεν σημαίνει ευγενικά παρακαλητά.Σημαίνει αγανακτισμένος λαός συνειδητοποιημένος ότι η εξουσία τον εκμεταλλεύεται και τον κοροϊδεύει,ικανός να προχωρήσει σε σύγκρουση με την καταστολή η οποία έχει ως πρωταρχικό στόχο όχι να μας προστατεύει αλλά να βάζει αυτές τις λεγόμενες ισορροπίες και να διατηρεί αυτή τη λεγόμενη ασφάλεια.Ασφάλεια όχι του πολίτη αλλά του εξουσιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :