11 Ιανουαρίου 2009

Κόντρα στην ανθρώπινη αδιαφορία.

Κάπου εδώ αρχίζει και ο αγώνας μας.Στόχος μας να ξυπνήσουμε αυτούς που κοιμούνται,να δώσουμε θάρρος και αφορμή στους ευσυνείδητους να δράσουν.Πάνω απ'όλα όμως θέλουμε να πιάσουμε απ'τη ρίζα όλες τις σκληροπυρινικές ιδεολογίες που φυτεύονται στη νέα γεννιά και να τις ξεριζώσουμε μια για πάντα.Αυτή είναι η κόντρα στο κατεστημένο και όχι η γροθιές του Καρατζα-ferry.Γιατί δυστυχώς ο φασισμός βασιλεύει στην Ελλάδα.Ο Νεοέλληνας νιώθει περήφανος για το παρελθόν του αλλά δεν έχει ιδέα για το μέλλον του.Τα σχολεία δυστυχώς φαίνεται πως μας μετατρέπουν σε ρομπότ και μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι επιθυμούν κάποιοι έτσι ώστε η πιο μεγάλη δύναμη, ο λαός που μόνο απ'το Θεό μπορεί να υποταχθεί,να υποτάσσεται σ'αυτούς και στα παιδιά τους.Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους.Ένας απ΄αυτούς είναι το ονειροκούτι που όλοι έχουμε στα σπίτια μας και μας δίνει την αίσθηση πως όλα πανε καλά,αλλά επίσης επαναλαμβάνει συνεχώς με υπερβολικά σπαστικό και εκνευριστικό τρόπο τα ίδια λόγια τις ίδιες φράσεις μέχρι να υιοθετήσουν τις απόψεις τους σ'εμάς.Το 1/3 της ζωής μας το περνάμε στον ύπνο το άλλο 1/3 στη δουλειά και το άλλο 1/3 μπροστά σε μια οθόνη βλέποντας δολοφονίες,αποκεφαλισμούς,αίματα, < διαλόγους > σε παράθυρα και ανθρώπους υποκριτές και εθισμένους απ'τα λεφτά και την εξουσία όπως ναρκομανείς που έχουν βδομάδες να πάρουν τη δώση τους.Άνθρωποι που δεν θα μάθουν ποτέ πως οι πραγματικά πλούσιοι είναι αυτοί που έχουν λίγα.Ας τους αφήσουμε στο βόλεμά τους αυτούς και ας πείσουμε τους λογικούς να κλείσουν την τηλεόραση,να βάλουν στην άκρη το φόβο τους και να ξεσηκωθούν για εμάς τα παιδιά τους και το μακάβριο μέλλον μας.Όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται για κάποιους ονειροφυτεμένους αυτό.

2 σχόλια :

stefan0s είπε...

γεια σας παιδια!! να σας πω οτι διαφωνω με τα περισσοτερα που ανεφερεις πανω και βασικα για το μονο που στενοχωριεμαι ειναι οτι ειστε τοσο μικροι και μιλατε τοσο απαιδιοδοξα!! κριμα!! σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι καλα! φυσικα και πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες αλλα αυτα που γραφεται ειναι επιεικώς απαισιοδοξα!!

revolutioner είπε...

Όταν η αλήθεια θεωρείται απιασιοδοξία, τότε ναι είμαστε απαισιόδοξοι... Φτάσαμε ως εδώ διότι κλείναμε τα μάτια κάθε φορα που έπρεπε να κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια. Ο καθένας διατηρεί τις απόψεις του, γεγονός που μας καθιστά διαφορετικούς.Δυστηχώς,όμως, η διαφορετικότητα περιορίζεται στις απόψεις και όχι στις πράξεις... Αν,λοιπόν,ως άτομα ο καθένας παραμείνει "τυφλωμένος" και δεν αντιδράσει, τότε η γενιά μας-από την οποία όλοι περιμένουν πολλά- θα είναι άλλη μία γενιά του "μάλιστα" και του "όλα είναι τέλεια"...